Kecáliště
Přenesli jste se v určité diskuzi extrémně daleko od tématu? Nevíte co s tím? Nechce se vám kvůli nějaké malichernosti zakládat nový topic. Sem s tím!!! Multi-tematický topič na cokoliv....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
EDIT: Navíc, 6 letý gympl je poněkud zvláštnost, dost lidí jde na 8 letý nebo 4 letý a na 6 letý pak nezbývají lidi.
Akokoľvek sa mi ten gympel (a skôr celý vzdelávací systém) moc nepáči, je tam pár profesorov, ktorí ma dobre naučili, čo som potreboval a neviem si predstaviť, kam inam som mal ísť.
„Ráda bych si koupila jízdní kolo, ale márne ho již nekolik let sháním...“ A. K., Osek u Duchcova
O odpoveď sme požiadali oddelenie Kovo na generálnom riaditeľstve Obchod s průmyslovým zbožím v Prahe: „Celková situace v položce jízdní kola je nám známa.
Již řadu let potvrzuje výroba požadavky obchodu cca na 50 až 60 % dle sortimentu. Důvodem je prvořadé plnení exportních ukolů ve vývozu jízdnych kol cestovných a skládacích do PLR a SSSR.
Doporučujeme proto častejší návštevy specializovaných prodejen jízdích kol ve vašem kraji.“
:D
To máte v škole? Prečo preboha na vás vyťahujú Pascal? To je tak neskutočne neužitočný a prastarý jazyk. Keď niečo tradičnejšie (nie voľnina ako Python), ale užitočnejšie, asi by som bral C++ (pokiaľ viem, mnoho hier je robený v ňom). Nehovor, že si si ho vybral sám. :D
K problému:
Ja by som to dal ako podmienku v cykle generujúcom maticu. Myslím dokonca, že sme to aj mali na úlohu. Treba dať podmienku if x=y then matica[x,y]:=0 else matica[x,y]:=random(?) (je možné, že syntax matice mám zle, to sme robili dávno, teraz viac robíme s jednorozmerným poľom).
Jinak už je to dávno, co jsem pascal viděl naposled (13 let?), ale mám pocit, že jeho školní užití není o programu jako takovém, ale o tom naučit programátorsky myslet - syntax programu je celkem druhořadý, podstatné je chytit ten cit jak na to a vidět výhody jednotlivých přístupů...
Humanisti z Evropy nedodávají látky potřebné pro smrtící sérum, tak se znova začne povolávat popravčí četa (praxe zrušená podle článku před celými dlouhými čtyřmi lety), to ten problém s tím, že párkrát po tom séru odsouzenci umírali dlouho, samozřejmě vyřeší :roll: Budou přítomné i rodiny obětí?
Upřímně řečeno - někdo čeká na popravu už dvacet let, tak snad může počkat, než najdou lepší sérum.
a asi to ani nesplňuje požadavky na rychlou popravu