Ten meč je divnej.. ty dva cecíky maj být asi záštitou. Ale hlavně že falcon je pořád v kondici. Jinak tam nic moc nebylo, co čekat rok před premiérou.
Mně se to nelíbí od chvíle, kdy režii dostal J.J.Abrams :( Z "traileru" se mi líbila část s Falconem. Ale docela potěšilo, že se vzhledově (zřejmě) snaží navázat na epizodu VI. Nové epizody byly přece jen moc načančané. A je zřejmě na čase si zopakovat starou trilogii.
@Nevada no já jsem taky skalní fanda SW a nějak mě to netrápí že to rejžuje on páč jeho styl mě moc nezajíma a prostě se těším :D a koho by sis představoval jako rejžu ? na další díl bude zase jiný režisér ne ? co říkáš na něj ? (teď nevim kdo to je)
Btw. jak je to se Stormtroopery? Jsou to klony nebo už to pak ke konci musel imperátor s vaderem řešit jinak..? Protože ten černoch v obleku stormtroopera rozhodně nevypadá jako jango fett.. :)
Aha a taky jsem teď četl na gorille v diskuzi, že bylo klonovací zařízení na kaminu zničený a vlastně to bylo ve hře Force unleashed II . Ale právě jsem si nebyl jistý, jestli to může jenom divák filmů vědět.
Problém nebo výhoda...? Zkoušel jsem teď číst Nový řád Jedi a vůbec mě to nebaví. To universum už je tak rozsáhlý tím že každej maník si napsal svojí knížku, takže kdyby se toho měl držet, bůhví co by z toho vzniklo. Navíc by si pak lidi stěžovali na to, jakou kapitolu z jaký knížky J.J. vynechal, že Daenerys nemá fialový oči atp. :)
Tak do kina pôjdem určite, SW je najväčšia srdcovka.
Tak ma napadlo čo by ste chceli vidieť v novom SW? Len čisto teoreticky. Ja by som chcel vidieť Leiu so svetelným mečom. Nemusela by byť extra dobrá ale aj Vader vedel že ma potenciál a páčilo by sa mi keby ju Luke niečomu zaučil.
Ďalej by som chcel vidieť Luka ako mentora nejakému mladému Jedimu (najlepšie dievčaťu ani neviem prečo). Určite nechcem žiadnu Mara Jade Skywalker, aj Hamill sa vyjadril že bolo pre neho sklamaním ked sa dozvedel že v knihách mal manželku. Pre Luka predstavoval osud podobný tomu aký mal Obi Wan, nejaký pustovník opustený, sám s veľkou bradou, veľmi múdry a pokojný, žiadny womanizer.
Taktiež by Han Chewie ale aj Lando (podľa rumorov patrí Milenium Falcon znova jemu) mohli mať nejakú akčnú sekvenciu. R2 a C3PO sú samozrejmosťou.
Určite by som ale nechcel prehnane veľa súbojov s mečmi. Na starej trilógií sa mi páčilo že svetelný meč vyťahovali len občas. V novej trilógií mi to až vadilo, už to nebolo nič špeciálne, stratilo to svoje čaro.
Vzhledem k tomu, že celé SW univerzum mimo filmy, které zbožňuju (IV,V,VI), ignoruju, mi vypuštění tuny nabalenych fanfikcí, či co to je, dokonale vyhovuje. S J.J. Abrsem problém nemám, záběry z teaseru vypadají skvěle.
ja by som veľmi chcel Thrawna. pre mna je to najlepsia postava a najlepsia vec zo star wars universa vrátane povodnych filmov. velmi ma mrzelo, ze sa knizny svet ignoruje, ale nadej je vzdy, ze ano.
Komentáře
A je zřejmě na čase si zopakovat starou trilogii.
na další díl bude zase jiný režisér ne ? co říkáš na něj ? (teď nevim kdo to je)
Takže ať začnou odznova a s jinými postavami.
Tak ma napadlo čo by ste chceli vidieť v novom SW? Len čisto teoreticky. Ja by som chcel vidieť Leiu so svetelným mečom. Nemusela by byť extra dobrá ale aj Vader vedel že ma potenciál a páčilo by sa mi keby ju Luke niečomu zaučil.
Ďalej by som chcel vidieť Luka ako mentora nejakému mladému Jedimu (najlepšie dievčaťu ani neviem prečo). Určite nechcem žiadnu Mara Jade Skywalker, aj Hamill sa vyjadril že bolo pre neho sklamaním ked sa dozvedel že v knihách mal manželku. Pre Luka predstavoval osud podobný tomu aký mal Obi Wan, nejaký pustovník opustený, sám s veľkou bradou, veľmi múdry a pokojný, žiadny womanizer.
Taktiež by Han Chewie ale aj Lando (podľa rumorov patrí Milenium Falcon znova jemu) mohli mať nejakú akčnú sekvenciu. R2 a C3PO sú samozrejmosťou.
Určite by som ale nechcel prehnane veľa súbojov s mečmi. Na starej trilógií sa mi páčilo že svetelný meč vyťahovali len občas. V novej trilógií mi to až vadilo, už to nebolo nič špeciálne, stratilo to svoje čaro.