[Spoiler] Vichry zimy

upraveno 22. ledna 2014 v Píseň ledu a ohně
1606163656672

Komentáře

• Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • @sfik No hlavně pro čtenářy by to krásně vyšlo jednu přečtou a hned bude další :D Celkově Martin si vytvořením tohoto světa zajistil obravkou popularitu a neustále z něj může psát tam má takových námětů pro povídky a příběhy až z toho opravdu bolí. Já se ted těším na pokračování příběhů Egga
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. září 2015
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Tyrion Lannister Informace hodnoty JPP :-D
  • @Nevada počkej to je další kapitola venku :D kolik stran už rakhle vlastně vypustil :D
  • @p1e9t9r2 12 kapitol, z toho ovšem několik souhrnů takže už víme co se stane ve dvanácti kapitolách (Tanec jich měl 55) tedy ve více než 20% knihy :wall:
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Nějaký dobrák co by mi shrnul co tam v tom videu říká? :-D
  • @Benji Co jsem pochopil je to druhá kapitola Arianne, dohromady to má na YT devět částí, Nevada sem dala akorát první.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jestli je to druhá kapitola Arianne tak tu už jednou někde četl ne? Takže nic nového.
  • @Nevada Ano, někteří nevědí, mě spíše vadí to vydávání na pokračování (to může rovnou začít publikovat Vichry v nějakém čtvrtletníku) než že bych znal část děje (zatím stejně neřekl nic zásadního). Jistě, je to jeho věc kdy Vichry vydá, ale jeho současný přístup k psaní se mi zrovna dvakrát nelíbí, a uvolnit tak velkou část knihy dopředu? To není zrovna pěkné...
  • @Everett_Young No, jak se to vezme. Prozradil něco o Stannisovi, i když to není na sto procent. Jinak jak říkáš, jsou ty úvodní kapitoly spíš teasery bez prozrazujících záběrů, takže mi to žíly netrhá.
  • JayJay
    upraveno 16. listopadu 2015
    @brbr: No, podle nadpisu je to zjevně recenze na Tanec, zařazená trochu nelogicky do Vichrů... (ono to je poznatelné i z textu "...neumím si představit, co přinesou Vichry")...
  • @Jay Mne se, alie líbí, že plánují vydat v roce 2016. Pokud to martin dopsal a nikde neznámil, tak je to reálné, ale pokud to ještě nedopsal, tak 2016 možná anglická verze, ale pochybuji, že ten překlad stihnou nějak rychle
    Tak Kosmas si může plánovat, co chce... Důležitější bude, co na to Talpress. Samozřejmě poté, co to Martin dokončí. Ale vzhledem k tomu, že Talpress nebyl schopný dát přesné datum vydání Tance s draky ani necelé 2 měsíce před tím, než pak skutečně vyšel, tak bych o takhle skvělém odhadu u dosud nedopsaných Vichrů s úspěchem silně pochybovala.
  • VenaVena Stannis the Mannis!!!
    upraveno 19. listopadu 2015
  • EdemEdem GRRM jediny Boh Ice&Fire
    @Vena cize klasicky trolling
  • Tak co objevili někteří fanoušci něco nového? Nebo zůstáváme opět skeptičtí a čekáme na rok 2017 (v čestině se asi 2016 nedočkám no)
  • Taky se na to těším jak slepice na flus, ale ať to radši vydá později jako perfektní dílo než, aby to uspěchal a stálo to za.... Já si aspoň krátím chvíle čekání s Malazskou knihou padlých a dočíst to celý chvíli zabere :)
  • @Laša To máš pravdu, já to čtu již rok a jsem pořád u třetího dílu, je to strašně náročný a člověk má pocit, že se tam vlastně nic nestalo... pro mě celkem zklamání :/
  • @OslicekCZ Mám to stejně, první knihu jsem louskal dost dlouho a absolutně jsem to nechápal, ale postupem času do toho pronikneš. Musím ale říct, že Martina jsem četl raději právě proto, že jsem u něj neztrácel nit a v malazu se opravdu dlouhou dobu nic neděje, dialogy jsou dlouhý a aspoň pro mě hodně zbytečný, chybí mi tam nějaké nečekané momenty, u kterých bych si řekl wow!. Nicméně stejně jako u Martina i tady jsou bitvy popsány perfektně a troufám si říct, že v některých pasážích je to o fous lepší. Například Coltainovo vojsko, které se snaží ustoupit před armádou apokalypsy, to byla naprostá paráda.
  • @Laša To ano, na začátku "Psího řetězu" jsem si říkal, jak je to skvěle vymyšlené, ale postupem času jsem již přesně věděl, co se bude dít a ani to mě moc nebavilo, avšak konec skrývá zajímavé překvapení... Přesto všechno plánuju, že si zase v létě přečtu další díl, i když nepatří mezi mé nejoblíbenější je na ní prostě něco, co mě nutí chtít další díl... =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.