tak nasi zakonodarci to opat pohnojili - vsetci remeselnici na trhoch a jarmokoch musia mat registracne pokladnice (zvonkari, pistalkari, medovnikari..) a pomaly je tam viac danovakov ako navstevnikov, ach jaj...ako je to v Cechach? otec uz radsej bude chodit iba na Moravu...
Asi jsem Bad Luck Brian nebo co... říkala jsem si, že se zajdu pobavit na Omegle.com a teď tu už hodinu řeším sebevražedné sklony jedné malé holky z US.. :P
Gardien: omegle je něco jako chatroulette, akorát tam nemusí být video. Byla to nějaká patnáctka emařka. Říkala, že ji všichni šikanují (ve škole atd.), protože měří jen 145 cm a je na holky. "Musela" jsem s ní chatovat tak hodinu, než se odpojila. Měla takové řeči, že jsem se bála, že když se odpojím první, tak skočí pod most nebo co :D. Ale dneska jsem si povídala s jedním klukem z Francie, Fabienem. Byl hrozně milej. Dokonce znal Brno, což mě překvapilo (sice jen z nějakého pořadu z TV, ale i tak). Povídali jsme si asi dvě hoďky. Škoda, že nás nenapadlo vyměnit si kontakt, byl super.
Komentáře
jaaj... čo si myslite.. je zločinom ak zabranim utokom ďalšiemu nasiliu pachanemu na človeku?
ale zase azijske su z bambusu
Ale dneska jsem si povídala s jedním klukem z Francie, Fabienem. Byl hrozně milej. Dokonce znal Brno, což mě překvapilo (sice jen z nějakého pořadu z TV, ale i tak). Povídali jsme si asi dvě hoďky. Škoda, že nás nenapadlo vyměnit si kontakt, byl super.