TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
13567362

Komentáře

• upraveno 10. září 2010
  • upraveno 10. září 2010
  • upraveno 10. září 2010
    Právě že k True Blood se to hodí a Spartacus je vlastně taková výjimka mezi seriály. Jinak jsem se nějakých změn moc nevšiml, pokud se jedná o seriály z produkce HBO, tak je to vždy myšleno pro nabuzení autentičnosti. To že se dnes řežou v seriálech hlava nehlava a je zobrazován sex je jedině dobře, protože takhle to ve skutečnosti prostě je a já jsem rád, že je to práno realisticky.
  • upraveno 11. září 2010
    Olorin: Právě protože je to tak i ve skutečnosti je podle mě špatné to cpát i do všech filmů a seriálů. Jen to podněcuje sadistické úchyly ke vzrušení a dělaní ještě větších uchyláren. Ale mých názorů si nevšímejte :)) Já mám totiž "profesní" postižení, protože má přítelkyně je zrovna jedna z těch lidí, která zbožňuje brutální nechutné úchylárny a já jsem si za ty roky co spolu jsme ke všemu takovému vytvořil absolutní odpor, ačkoliv dříve jsem takové věci neřešil. :))
  • upraveno 11. září 2010
    Tak pokud je někdo úchyl, tak ho nějakej seriál už nevytrhne. Stejně tak je mýtus, že násilí v televizi a počítači podceňuje k páchání násilí. Normální jedince určitě ne a pokud je člověk magor, tak bude magorem i když se bude koukat na Včelí medvídky. :-D Na druhou stranu je hloupost námět nějak cenzurovat, když má rating pro dospělé, skvělý příklad je seriál Řím, který konečně ukázal Řím podle skutečnosti.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 11. září 2010
  • upraveno 11. září 2010
    Samozřejmě, že se děti musí svým dětem řádně věnovat, ale já tu mluvil o násilí ve filmech a hrách určených pro dospělé. Z toho důvodu je obvinění, že takové filmy ovlivňují děti principiálně bezpředmětné. V takovém případě není chyba na straně filmařů, ale na rodičích.
  • upraveno 11. září 2010
    Olorin: ano, to si napsal správně, seriál Řím byl skvělý a ukázal Řím podle skutečnosti, ale i přesto byl v porovnání třeba se Spartakem asi jako včelka mája v porovnání se Saw. Právě proto tvrdím, že nic se nemá přehánět a brutalita a sex by neměla být to hlavní na co se seriál soustředí.Řím dokázal být realistický bez toho, aniž by musel být až přehnaně úchylný :-D
  • upraveno 11. září 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 11. září 2010
  • upraveno 11. září 2010
    upraveno 11. září 2010
    Problém je taky v tom, že tvůrci pořadů pomalu přidávají násilí a někdy i sex do seriálů a filmů cílených na mladší a mladší diváky.
  • upraveno 11. září 2010
    Mladí jsou dneska mnohem - mnohem - otrlejší než dříve. A televize si je k tomu vychovala.
    upraveno 11. září 2010
  • upraveno 11. září 2010
    "Jmenuji se Igor Hnízdo!" :-)
    upraveno 11. září 2010
    Někdo takovej by neškodil. Problém je že dnešní Igro by asi neměl podporu rodičů. Já když jsem něco ve škole proved a dostal sem za to poznámku, tak jsem to pak schytal ještě doma. Dneska když Francínek dostane ve škole trest, rodiče si dojdou do školy vyšlápnout na učitele.
  • upraveno 11. září 2010
  • upraveno 11. září 2010
    U nás ve třídě bylo zvykem, že kdo zlobil - a byl přistižen - tak ho učitel chytil za kotlety a za neustálého poškubávání ho vytáhl na špičky. Velmi nepříjemné. Ještě teď mě to bolí, když si vzpomenu. :-)
    upraveno 11. září 2010
    Aauu, takhle u nás trestal učitel ruštiny. Hnus.
  • upraveno 11. září 2010
    Nás učitel češtiny a dějepisu klidně profackoval. :-D Dodnes je to můj nejoblíbenější učitel ze ZŠ. Byl, jak bych to řekl, správňáckej a férevej chlap. Jak se říká, učitel je poslání a učitelka je diagnoza. :-D A já zjistil, že až do Vejšky do platilo víceméně bezezbytku.
  • upraveno 11. září 2010
    Jednomu spolužákovi dal jednou učitel dějepisu (starý pán asi 70 let) facku za opisování z taháku. Pak ho přemlouval, aby mu tu facku vrátil, že mu jinak nemůže dát pětku.
  • upraveno 11. září 2010
  • upraveno 11. září 2010
  • upraveno 11. září 2010
    upraveno 11. září 2010
  • upraveno 11. září 2010
    upraveno 11. září 2010
    Aha, možná to mám popletené z knížek, kde jsou Dexterovy vraždy a pocity z nich popsané přece jen poněkud podrobněji.
  • upraveno 11. září 2010
    Anebo to já přehlížím, fakt nevim, už si ty první série moc nepamatuju. Ale nějak si nevybavuju, že by mě to rušilo, což se třeba u 300 nebo Spartaka (havně zpočátku) dělo.
  • upraveno 11. září 2010
    Ty jo já se na toho Spartaka snad fakt budu muset podívat, když mu tu děláte takovou super reklamu.
  • upraveno 11. září 2010
    Spartakovi já klidně reklamu udělam. Hlavně to nevzdávat po prvních dvou dílech, kdy to je spíš o krvi a sexu, pak se jíž scénáristi pochlapili a proložili to i něčím dalším. :-) Starz tím potěšil a svými Pillars of the Earth si mě získal ještě víc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.