TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
134689362

Komentáře

• upraveno 20. září 2010
  • upraveno 20. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
    Mě se Californication líbí, protože si nebere servítky. To že se tam objeví i extrém? No a co? Jednak je to seriál a taky spousta těch věcí se doopravdy děje, jen si to nechceme přiznat. Hlavní hrdina má trochu zvýšený sexuální apetit, ale to jeho představitel má ve skutečném životě taky, a že kouří a chlastá a mluví sprostě? To dělá většina populace. Pořád lepší tohle než bezpohlavní sterilita v Kriminálce Miami, kde jsou všichni krásní, chytří a vůbec dokonalý. Tohle je ještě pořád seriál v pohodě, kdybys vyděl Weeds, tak budeš asi ještě víc šokovaný.
  • upraveno 21. září 2010
    Proti vkusu žádný dišputát. Já samozřejmě vím, že ve světě je spousta násilí, utrpení a různých sexuálních uchylek. Hrdinové seriálu Californication žijí ve světě, který je mi vzdálený a neláká mě se na něj dívat.
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
    Sirien: A v jakem smeru by mela byt ta revoluce zamerena?
  • upraveno 21. září 2010
    Já myslel, že už dvě sexuální revoluce proběhly? První ve 20. letech 20. století a druhá v 60. letech.
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
    ...a nebo má v hlavě naopak naprostej pořádek a v duchu nad tátovým life styleem zvedá oči ke stropu. Role rodičů při výchově je vůbec přeceňovaná...
  • upraveno 21. září 2010
    Sirien: tak to jsi vedle, jak ta jedle. Jak vzor, zvyky, tak domácí prostředí mána dítě obrovský vliv. Proč? Protože dítě se učí tak, že opakuje. Opakuje všechno, co vidí, ale nejvíc opakuje rodiče.
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
    To jsem jen použil, protože to takhle nazýval on (samozřejmě jde o krátkou známost, jinak řečeno), nezaložil rodinu protože ještě studuje VŠ. :-)
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
    Sirien: jenže jakýkoliv psychický vývoj (a tím pádem i fyzický vývoj) je věc, která se ti může posunout poměrně dost nahoru i dolů.
  • upraveno 21. září 2010
    nahoru i dolů? Sorry, teď sem fakt nechyt co tim chceš říct
  • upraveno 21. září 2010
    Doprava doleva. Na věkové ose. Ano, má střední hodnotu, ale taky poměrně slušný rozptyl.
  • upraveno 21. září 2010
    jo takhle. Ano, problém je v tom, že období formování morálních náhledů je cca kolem 14ti let pokud se nepletu? Je tam dost rozptyl, létá to nějak od 12ti do 18ti snad nebo tak něco... zatímco vliv rodičů začíná významně slábnout kolem 8mého roku života, kdy dítě opět kvalitativně postoupí v myšlenkových procesech a kdy se začne aktivně podílet na vlastní socializaci s vrstevníky, takže ten skok o kterém mluvíš samozřejmě je, ale zrovna v tomhle se týká hodně menšiny populace
  • upraveno 21. září 2010
    Osmý rok? To mi připadá trochu přehnané. Ano, socializace je důležitá, ale ta vzniká už tehdy, když dáš tříletá děcka na pískoviště.
  • upraveno 21. září 2010
    Colombo: Socializace nebo desocializace probíhá celý život...
  • upraveno 21. září 2010
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
  • upraveno 21. září 2010
    Colombo: Ve skutečnosti nikoliv. Sice jsem původně o rýpnutí (v podobě slova asocializace) uvažoval, ale v tomto případě mluvím o úkazu při kterém někteří lidé z lidské společnosti vystupují. (To se skutečně děje.)
  • upraveno 21. září 2010
    Takže jsis rýpnul a teď to chceš okecat, že nejsi takový troll jako já?
  • upraveno 21. září 2010
    Colombo: Přísahám, že ne. To slovo skutečně existuje a v dobré učebnici sociální psychologie (kde je ten problém socializace probírán se dozvíš i o jeho opaku). Kdybych si chtěl rýpnout, tak bych to udělal. Nemám důvod to skrývat. Holt soc. psych je můj obor studia, chtěl jsem jen rozšířit vaše obzory.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.