Novinky o natáčení 5. řady Hry o trůny - Ice & Fire

upraveno 29. července 2014 v 5. řada
1246712

Komentáře

• upraveno 4. srpna 2014
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • upraveno 10. srpna 2014
  • @Gepeto Aha (chybí tu smajlík, který se plácne do čela).
  • @brbr Použij ten co plácá hlavou o zeď.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @M1on Ten nevyjadřuje prozření, ale zklamání :-)
    @pavel Prečo prepána by to všetko pretáčali? To by som z čírej lenivosti využil nejaký filmový trik, urobil ho CGI ako v inom filme/seriály, alebo sa ho snažil vynechať s posledných scén slovne a dať tam zozadu komparza...
  • @Gepeto Dobře tak ne na konci, ale třeba v půlce, kdy by zůstalo spoustu nedotočeného. CGI nevyřeší všechno, navíc by jim sundali rozpočet na draky a místo toho by jsme měli nějakého Gargamela z 3D Šmoulů.
    Cynický jsem obvykle ve společnosti, která mě zná a dobře to snáší, proto radši napíšu, že ideální by bylo, kdyby neumíral.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • @Everett_Young @pavel: A nebo by jej přeobsadili jako Horu a jen by se z ničeho nic tvářili, že je to ten samý člověk, a že vůbec nevypadá jinak...
    Mimochodem, proč tam píšou, že je nejstarší člen hlídky? Není jím náhodou Aemon?
    Jinak samozřejmě, dobrého člověka je vždy škoda...
  • Treba mysleli nejstarsi clen hereckeho ansablu, co hraje postavy nocni hlidky...ale to je moc dlouhy :-)
  • @biggris: 86, ten co hraje Aemona podle všeho 91 (někde jsem našel narození 4.4.1923) - Panenko skákavá, to jsem netušil, že je Aemonovi vážně věkem až tak blízko...
  • upraveno 12. srpna 2014
    @Everett_Young CSI Kriminálka Sever =D Ideálny materiál
  • upraveno 12. srpna 2014
    Tak já musím říct, že navzdory všem názorům jsem s výběrem Dorana spokojená, pár makeapových úprav (pár ošklivých boulí , vozík a pár děcek ve fontáně, na které bude čumět...) a je to vlastně ten Doran, kterého jsem si představovala. Nymeria je taky hodně dobrá volba (pro mě) a nakonec High Sparow... herce, který ho bude hrát jsem si oblíbila už v jiných filmech a tahle role je ušitá přesně pro něho. Takže za mě dobrý.

Jako jestli tam Ariana bude, budu ráda. Ale kdyby se měli věnovat všem, tak by ten seriál musel mít ještě o deset sezon víc. Takže bych to viděla tak, že pokud tam budou chtít nechat něco z toho, co Ariana provedla, pak to za ní odehraje představitelka Nym. Nejsem si jistá, jestli její dějová linka je pro budoucí děj natolik důležitá, aby tam byla. A jak už se tu psalo, pokud tam nebude, tak krom sympatií zase tak klíčová není i když bych jí tam ráda měla.

• Já jsem si Dorana vždycky představoval jako otce Roberta Bruce z filmu Statečné srdce...a i přesto se stal mojí nejoblíbenější postavou =D
  • JayJay
    upraveno 13. srpna 2014
  • @Jay Ta diskuze pod tím =D
  • @M1on: No, on taky titulek "veterán Hry o trůny" je v tomto případě dost debilní. Každopádně vypadá to, že někdo náhodou na to že není nejstarší přišel... ale je pravda, že Maester Aegon taky není úplně přesné... Občas bych tam i do dikuze přispěl,... ale ty podmínky ... no, tak se jen bavím.
  • upraveno 13. srpna 2014
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Edmund ne lidi, ale ty uvažuj. Jsi v seriálovém vlákně tak to zaspoileruj než to vykecáš dřív než casting.
    upraveno 13. srpna 2014
    @Edmund A najlepšie zaspoileruj nie len ten jeden odstavec ale aj druhý a posledný.
  • @Gepeto @Everett_Young No co no taky se mi párkrát povedlo zaspoilerovat to co jsem nemusel a to co jsem musel jsem nechal odkrytý. =D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.