@pavel Prečo prepána by to všetko pretáčali? To by som z čírej lenivosti využil nejaký filmový trik, urobil ho CGI ako v inom filme/seriály, alebo sa ho snažil vynechať s posledných scén slovne a dať tam zozadu komparza...
@Gepeto Dobře tak ne na konci, ale třeba v půlce, kdy by zůstalo spoustu nedotočeného. CGI nevyřeší všechno, navíc by jim sundali rozpočet na draky a místo toho by jsme měli nějakého Gargamela z 3D Šmoulů. Cynický jsem obvykle ve společnosti, která mě zná a dobře to snáší, proto radši napíšu, že ideální by bylo, kdyby neumíral.
@Everett_Young@pavel: A nebo by jej přeobsadili jako Horu a jen by se z ničeho nic tvářili, že je to ten samý člověk, a že vůbec nevypadá jinak... Mimochodem, proč tam píšou, že je nejstarší člen hlídky? Není jím náhodou Aemon? Jinak samozřejmě, dobrého člověka je vždy škoda...
@biggris: 86, ten co hraje Aemona podle všeho 91 (někde jsem našel narození 4.4.1923) - Panenko skákavá, to jsem netušil, že je Aemonovi vážně věkem až tak blízko...
Tak já musím říct, že navzdory všem názorům jsem s výběrem Dorana spokojená, pár makeapových úprav (pár ošklivých boulí , vozík a pár děcek ve fontáně, na které bude čumět...) a je to vlastně ten Doran, kterého jsem si představovala. Nymeria je taky hodně dobrá volba (pro mě) a nakonec High Sparow... herce, který ho bude hrát jsem si oblíbila už v jiných filmech a tahle role je ušitá přesně pro něho. Takže za mě dobrý.
Jako jestli tam Ariana bude, budu ráda. Ale kdyby se měli věnovat všem, tak by ten seriál musel mít ještě o deset sezon víc. Takže bych to viděla tak, že pokud tam budou chtít nechat něco z toho, co Ariana provedla, pak to za ní odehraje představitelka Nym. Nejsem si jistá, jestli její dějová linka je pro budoucí děj natolik důležitá, aby tam byla. A jak už se tu psalo, pokud tam nebude, tak krom sympatií zase tak klíčová není i když bych jí tam ráda měla.
@M1on: No, on taky titulek "veterán Hry o trůny" je v tomto případě dost debilní. Každopádně vypadá to, že někdo náhodou na to že není nejstarší přišel... ale je pravda, že Maester Aegon taky není úplně přesné... Občas bych tam i do dikuze přispěl,... ale ty podmínky ... no, tak se jen bavím.
Komentáře
http://watchersonthewall.com/actor-j-j-murphy-dies-filming-game-thrones-season-5/
Cynický jsem obvykle ve společnosti, která mě zná a dobře to snáší, proto radši napíšu, že ideální by bylo, kdyby neumíral.
Mimochodem, proč tam píšou, že je nejstarší člen hlídky? Není jím náhodou Aemon?
Jinak samozřejmě, dobrého člověka je vždy škoda...
Jako jestli tam Ariana bude, budu ráda. Ale kdyby se měli věnovat všem, tak by ten seriál musel mít ještě o deset sezon víc. Takže bych to viděla tak, že pokud tam budou chtít nechat něco z toho, co Ariana provedla, pak to za ní odehraje představitelka Nym. Nejsem si jistá, jestli její dějová linka je pro budoucí děj natolik důležitá, aby tam byla. A jak už se tu psalo, pokud tam nebude, tak krom sympatií zase tak klíčová není i když bych jí tam ráda měla.