!!! Spoiler !!! - Teorie ve světe ASoIaF - POUZE KNIHY

upraveno 12. června 2020 v Spekulace
1185186188190191243

Komentáře

• upraveno 22. července 2015
    Někdo tu vykrádá rudou svatbu, ale nápad to není vůbec zlý :twisted:
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
  • @Tyrion Lannister to ale pořád vypadá na dílo freyů, znásilnění jenom dodává věrohodnost :D
  • @Tyrion Lannister no kdyby byl Waldy trochu mladší, co my víme :D :twisted:
  • Hromadné znásilnění draků? :anxious:
    upraveno 23. července 2015
  • @Tyrion Lannister Chmure, ty máš multiúčet?
  • Upřímně? Daenerys klidně může podobně brutálně umřít ke konci Snu o jaru, když to bude pro záchranu Sedmi království, a to klidně i jako poslední zástupce rodu. Targaryeni jsou takhle tragičtí. Pokud by ji Martin posadil na Železný trůn, tak bych (podobně jako v případě, kdyby si Boltonové na konci hřáli zadky na Zimohradě, Freyové v Řekotočí a Lannisterové na Železném trůně) ty knížky hodila do kotle.
  • @svoa00 Neříkej, že ti princezna nepřirostla k srdci :D Od žebračky se tak dobře vypracovala
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    upraveno 27. července 2015
    @JoeGyry Podle mě Tyrellové oddělaj většinu Lannisteru, starý Frey natáhne brka, potomstvo se mezi sebou vyvraždí. Ramsay zabije Roose, načež ho zabije Theon. Stannis doby je Zimohrad. Tyrion se s Druhými syny pokusí dobýt Západ. Sansa se vdá za Harryho, Malíček zabije Roberta. Victoria rozdrtí qarthskou flotilu. Drogon si osmaží Jhagův khalasaar.Daenerys se vrátí do Meerenu
    Jinak podle mě spadnou velké rody následně
    Arryn Robert zemře na předávkování Sladkospankem.
    Baratheon Stannis dobije Zimohrad, poté padne v boji s mrtvolamimrtvolami
    Grejyoy Ztratí Štítové ostrovy. Aeron vyvolá vzpouru proti Vranímu oku. Asha padne v bitvě o Zimohrad. Theon se pokusí zabít Ramsaye a umře. Victoria zachrání Meeren.
    Lannister Většina rodu bude pobita na příkaz Tyrella. Tyrion se pokusí dobít Casterlyovu skálu.
    Martell Přidají se k "Aegonovi". Nápadnou Rovinu.
    Stark Rickon se za podpory Manderlyho a Stannise vrátí domů. Sansa se vdá za Harryho. Arya se vrátí do Západozemí. Bran zůstane za Zdí.
    Targaryen Daenerys se vrátí do Meerenu.
    @hodor_the_king Umře, v návaznosti na jeho smrt napíše Martin další ságu, která se bude jmenovat Jak Walder Frey zemřel a co z toho vzešlo. Sága bude mít cca devatenáct dílů
  • @Achileus nevěděl jsem, že královna Victoria se snaží získat trůn Západozemí... (pokud máš na mysli toho Greyjoyského barbara, tak ten se jmenuje Victarion)
    @Everett_Young Ze Západozemí se stane britská kolonie
  • @Achileus závod: umře dřív grrm nebo walder frey? Protože pokud grrm, tak frey už je vpodstatě nesmrtelný :twisted:
  • @Tyrion Lannister a pak ho zase tisíckrát oživit. Nene, tak jednoduše se zpozdilého lorda nezbavíme :hand:
    @hodor_the_king Freye teda podle mě happyend nečeká. Říční krajiny na pokraji vzpoury, Bratrstvo je z vesela likviduje. Většina armády na Severu a pozice jejch spojenců (Bolton) se hroutí. Lannister a Tyrella nějací Freyové nezajímají, leda by je chtěli použít jako obětní beránky
    @Tyrion Lannister V tom případě budou Freyové v háji úplně
  • @Achileus @Tyrion Lannister you know nothing. Mistr aemon byl o 8 let starší než frey, který mimochodem určitě nikam nepojede lodí, aby mu to podlomilo zdraví. Jedinou nadějí na jeho smrt jsou nedočkaví dědici a lady stoneheart, ale ti první už čekali dost dlouho, aby to ještě pár let vydrželi a cat teď zrovna řeší jiného křivopřísežníka. A hlavní argument nakonec: grrm má ve zvyku masakrovat hlavně oblíbené rody a při vší úctě (dělám si srandu, žádná úcta!), kdo by měl rád freye... no a při logice, jakou se sága zatím řídí nakomec zjistíme, že walder je azor ahai (pokud mu to dřív ramsay nevyfoukne)...
    @hodor_the_king On na tom zdravotně není bůh ví jak
  • @Tyrion Lannister já jen říkám, že byli i starší než on, takže se do hrobu ještě chystat nemusí
  • @Achileus jo, posledních tak 30 let se čeká, že už brzo umře, já vím, ale nepovažuju to za moc důvěryhodné
    @hodor_the_king I kdyby nezemřel, Freyové končí
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.