No vždyť ta nová teorie je, že ten obrázek pro šestou sérii s Malíčkem a zeleným ohníčkem v zledovatělé scenérii značí, že je AA. :twisted: Jen nevím, jak se na něco tak ulítlé dá diskutovat. :-k
@Nevada na druhou stranu, je to jenom fan art Malíčka. A to ještě ani není z těch nejhorších hlubin internetu. Jsem si celkem jistý, že existují fan art týkající se výlučně knih, které (nebo spíše teorie vztahující se k nim) bys tu rozhodně vidět nechtěla. :twisted:
@sfik no ták, přeci bys nechtěl přijít o další zajímavou teorii a řešit jen takovou tu klasickou nudu jako, čí je Jon syn, co měl Brandon v kaši a podobně :roll:
Předkládám svoji prudce originální, fakty podloženou teorii:
Cersei je politička, není příliš chytrá, ráda se chlubí, má ráda víno a skončila ve vězení....jeden český politik, ne příliš chytrý, rád se naparuje, obdržel podezřelou krabici se sedmičkou vína(věnujte prosím pozornost číslovce sedm, sedmi bohům slouží i vrchní vrabčák, který uvěznil královnu Cersei) a následně skončil ve vězení, náhoda? Nemyslím si... a teď si představte, když to srovnáte s dílem Tolkiena, Pán prstenů je trilogie, když číslo tři vynásobíte dvěma a přičtete jedničku jako "jeden prsten vládne všem" dostaneme se opět k magickému číslu SEDM, taky už vám to začíná dávat smysl? Skoro začínám litovat, že jsem kvůli tomu nezaložila samostatný topic =D
To, že někdo paroduje tvoje dílo, lze brát také jako poctu milý @Sagarte, protože to znamená, že dotyčný má tvoje teorie pročtené, jen pozor, aby ti ta sláva nestoupla do hlavy :D:-P
@Sagart a tím že jsi iluminát, jsi i Kalousek a dostal jsi do vězení jistého politika a tím jsi i nejvyšší Vrabčák a dostal jsi do vězení Cersei a ten nejvyšší Vrabčák perfektně sedí k významu tvého nicku. Jsi odhalen Sagarte.
Ale na Everettovi přeci není nic tajného, jak by mohl říct každý, kdo již moji identitu odhalil. Ačkoli když o tom tak teď přemýšlím, tak mi dochází, že ze dna Orlické přehrady se špatně mluví :twisted:
Ne, teď vážně, na mě toho moc tajemného není, většinu už jsem toho na sebe napráskal ve starších diskuzích ;-)
Komentáře
Jen nevím, jak se na něco tak ulítlé dá diskutovat. :-k
Předkládám svoji prudce originální, fakty podloženou teorii:
Cersei je politička, není příliš chytrá, ráda se chlubí, má ráda víno a skončila ve vězení....jeden český politik, ne příliš chytrý, rád se naparuje, obdržel podezřelou krabici se sedmičkou vína(věnujte prosím pozornost číslovce sedm, sedmi bohům slouží i vrchní vrabčák, který uvěznil královnu Cersei) a následně skončil ve vězení, náhoda? Nemyslím si... a teď si představte, když to srovnáte s dílem Tolkiena, Pán prstenů je trilogie, když číslo tři vynásobíte dvěma a přičtete jedničku jako "jeden prsten vládne všem" dostaneme se opět k magickému číslu SEDM, taky už vám to začíná dávat smysl? Skoro začínám litovat, že jsem kvůli tomu nezaložila samostatný topic =D
Ne, teď vážně, na mě toho moc tajemného není, většinu už jsem toho na sebe napráskal ve starších diskuzích ;-)
@Sagart ok, ale přesuňme to do kecáliště. Nebo založme nový topik :twisted: