@Stark z hor mrzí ma síce, že sa Ťa to tak dotklo, ale ja osobne rozdelenie na seriálové a knižné vlákna vítam, keďže som sa v istom bode rozhodla prestať sledovať seriál, a teda som rada, že sú diskusie, v ktorých sa môžem pohybovať bez obáv zo spoilerov. Ale za inak za tento topic ako taký Ti skladám poklonu a vyjadrujem veľkú vďaku ;-)
Popravdě, jsme hodně off-topic, což samozřejmě umožňuje cenzorům dnešní diskuzi smazat (nebo alespoň přesunout na Lampárnu, kam patří). Osobně jsem nikdy necítil nějaký "nárok" na topicy, které jsem otevřel... prostě jsou zde proto, aby sloužily čtenářům... a dal bych ruku do ohně na to, že to rozdělení na kniha / kniha + seriál byla spíše vox populi než vox cenzore. Proto @Stark z hor byl-li bys zde v tu dobu aktivní, určitě by byla tvému názoru dána příslušná váha, nebyl, bylo rozhodnuto (správně) - alternativa byla uzavření topicu a otevření dvou nových s jasně definovanou spoilerovou politikou. C'est la vie. Zde stojím za "cenzorem", prosím brousit vidle i na mě :o) - Ostatně, buďme rádi, že moderování diskuzí je věnován alespoň onen čas.
Napadla mě taková teorie. Možná napadla už někoho dříve, takže mě kdyžtak upozorněte. Jinak si to snad nechám patentovat. :) Je znám osud Lvího Zubu, slavného meče právoplatného krále Joffreyho Baratheona? Přesně ten, který byl hozen do řeky Aryou Stark poté, co v přesila napadla Joffa ze zadu. Pokud ne, tak mě napadlo něco dost nebezpečné. Co když se někde tato mocná zbraň vyplaví a zjistí se, že je to ve skutečnosti bájný Světlonoš. Kdo je předurčen k vládnutí touto zbraní, kdo je tím Azor Ahaiem? Byl to Joffrey. Dobrý král Joffrey. V takovém případě můžeme ironicky poděkovat Aryi Stark, která odsoudila svět k záhubě.
Tak mňa by hlavne zaujímalo ako ho vyplaví. Oceľ zvykne klesať ku dnu a možno sa ešte tak v priebehu rokov dostane do mora, ak do tej doby úplne nezhrdzavie a nerozpadne sa. :-D
@Aviv ja by som nechcela, aby zabil svojho brata, resp. to čo z neho ostalo. Okrem toho mám dosť švihnutú teóriu o tom, že Gregora/Roberta Stronga zabije Sansa.
Tak jsem našel zajímavou teorii, že se během putování po Východozemí setkal Euron s Gerionem Lanisterem, proto se také nevrátil. No není to možné. Nemá nyní Euron meč z Valyrian steel a nebude i Azor Ahaiem? :D;)
Komentáře
Proto @Stark z hor byl-li bys zde v tu dobu aktivní, určitě by byla tvému názoru dána příslušná váha, nebyl, bylo rozhodnuto (správně) - alternativa byla uzavření topicu a otevření dvou nových s jasně definovanou spoilerovou politikou. C'est la vie. Zde stojím za "cenzorem", prosím brousit vidle i na mě :o) - Ostatně, buďme rádi, že moderování diskuzí je věnován alespoň onen čas.
Je znám osud Lvího Zubu, slavného meče právoplatného krále Joffreyho Baratheona? Přesně ten, který byl hozen do řeky Aryou Stark poté, co v přesila napadla Joffa ze zadu.
Pokud ne, tak mě napadlo něco dost nebezpečné.
Co když se někde tato mocná zbraň vyplaví a zjistí se, že je to ve skutečnosti bájný Světlonoš. Kdo je předurčen k vládnutí touto zbraní, kdo je tím Azor Ahaiem? Byl to Joffrey. Dobrý král Joffrey. V takovém případě můžeme ironicky poděkovat Aryi Stark, která odsoudila svět k záhubě.
No není to možné. Nemá nyní Euron meč z Valyrian steel a nebude i Azor Ahaiem? :D ;)